Gratis verzending voor bestellingen van meer dan 50€

Retour- en restitutiebeleid

1. Binnen 14 kalenderdagen na de datum van ontvangst van de goederen kan de klant de verkoper een retour beschrijving van de gekochte goederen bezorgen.
2. De verkoper introduceert de mogelijkheid om een retourbiljet elektronisch te versturen. Om de in lid 1 genoemde termijn te halen, volstaat het om voor het verstrijken van de termijn een verklaring te sturen.
3. De verklaring moet bevatten:
  • De e-mail die eerder werd gebruikt om de bestelling te plaatsen Bestelnummer
  • De naam van het te retourneren product
  • Een gedetailleerde uitleg van de reden voor de terugkeer

4. Binnen 5 dagen na ontvangst van de verklaring geeft de verkoper instructies voor de terugzending en het adres voor de terugzending van de goederen. De klant verzendt het retourproduct specifiek naar het adres dat de verkoper in antwoord op de retour verklaring heeft opgegeven.

LET OP: al onze magazijnen voor retouren bevinden zich in het buitenland: Verenigde Staten, Oekraïne en China. Het exacte adres wordt door de verkoper samen met de retourinstructies opgegeven en kan niet worden gewijzigd.

Retourzendingen naar een ander adres worden niet geaccepteerd en er worden geen wijzigingen of retourzendingen afgegeven.

5. De klant is verplicht de goederen naar het door de verkoper opgegeven adres te sturen binnen een maximumtermijn van 5 kalenderdagen vanaf de dag dat hij het retouradres en de instructies van de verkoper heeft ontvangen.

6. De klant verzendt de goederen naar het door de verkoper opgegeven adres, met behulp van verzekerde en getraceerde levering, en voert het pakket volgnummer in bij de verkoper via e-mail.

7. De klant neemt de kosten voor het terugsturen van de goederen voor zijn rekening.

8. De verkoper is verplicht de prijs van het product te retourneren aan de klant of een vervangend product te sturen binnen een termijn van maximaal 14 dagen na ontvangst van de goederen door de verkoper.

9. Alleen ongebruikte producten in de originele verpakking worden geretourneerd. Indien het product en/of de verpakking gebruikt is of beschadigd is, zal er geen restitutie plaatsvinden en zal er geen vervangend product worden verstuurd.

10. Restituties worden overgemaakt naar de betaalrekeningen die zijn gebruikt voor de vooruitbetaling van de bestelling. Nadat de terugbetaling is uitgegeven, bereikt het geld meestal binnen 3-10 werkdagen de rekening van de klant. Soms kan het langer duren, afhankelijk van de bank van de klant.

11. Om redenen van gezondheids- of hygiëne bescherming zijn retouren of omwisselingen van artikelen met betrekking tot "Badkleding", "Ondergoed", "Schoonheid en gezondheid", "Juwelen", "Dierlijke producten", "Cosmetica" en "Beddengoed" alleen mogelijk voor artikelen die oorspronkelijk in een verzegelde postverpakking zijn verpakt. Anders kan het product niet worden geretourneerd.

12. Gepersonaliseerde producten worden geretourneerd met een herbevoorrading tarief van 70%. In sommige gevallen is het mogelijk om het product te ruilen en/of te verkleinen zonder de herbevoorrading kosten. Wij doen dat graag voor u als dat het geval is.

13. De volgende producten zijn ook niet-retourneerbaar: Cadeaubonnen, boodschappen, DVD/CD en andere digitale informatie, software gerelateerde producten.
Gratis verzending

Gratis verzending voor bestellingen van meer dan 50€

14 dagen geld terug garantie

U kunt gedurende de eerste 14 dagen om terugbetaling vragen

Beveiligde betalingen

Wij garanderen een 100% veilige checkout

Klantenservice

Heb je een vraag? We helpen u graag van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.