🎁Køb 1 og få 1 med speciel 35 % rabat🎁

Over ons

Kinderen zijn waar het echt om gaat. De geboorte van mijn dochter veranderde mijn hele leven, veranderde mij... En een gepassioneerde reiziger en een 24/7 drukke man werd een familieman en een zorgzame vader.

In een groot verlangen om mijn dochter de beste toekomst te geven, nam ik ontslag bij het bedrijf en ging ik op zoek naar een carrière die me de tijd zou geven om mijn kind op te voeden. Dat was het moment waarop ik besloot om een winkel te beginnen.

Met het hoofdidee om de producten te brengen die het leven van mensen echt makkelijker en comfortabeler maken, werden we geconfronteerd met een snel succes. En sindsdien hebben we die focus gevolgd, door te zoeken en de spullen te vinden die de tijd en het geld van onze klanten besparen.

Maar onze klanten helpen is gewoon niet genoeg voor ons. Bijna iedereen in ons team heeft kinderen en we beseffen hoe belangrijk dat is voor een kind om iemand te hebben die hem of haar begrijpt, beschermt en leert. Maar hoe zit het met de kinderen, die geen familie hebben? Hun leven en toekomst is iets wat ons echt aangaat.

Daarom proberen we als team en bedrijf altijd de kinderen die in nood zijn zo goed mogelijk te helpen. En een deel van de bedrijfswinst wordt gedoneerd aan UNICEF.

Hoogachtend, Gezellig

14 dagen geld terug garantie

U kunt gedurende de eerste 14 dagen om terugbetaling vragen

Beveiligde betalingen

Wij garanderen een 100% veilige checkout

Klantenservice

Heb je een vraag? We helpen u graag van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.